Monday, May 11, 2009

ucapan tahniah.


Salam. Dengan ini saya Asrulnizam Abas sukacitanya menjemput Tn. Lotfi Lokman ke majlis perkahwinan saya bersama Salma Hj. Najmuddin di Kg. Pondok Paku Kerandang, Besut pada 31 Mei 2009 dan majlis menyambut menantu pada 7 Jun 2009 di Kg. Ulu Jeruas, Sega Raub Pahang. :) Terima kasih. Saya amat mengharapkan Tuan dapat menghadiri ke majlis kami sebagai penyeri..huhu
woshh.. smalam baru sembang dengan mak pasal asrul nak kahwin. Hari ni dapat kad jemputan yang sangat simple - komen kat belog.

بارك الله لك وبارك الله لكما وجمع بينكما في الخير

Asrulnizam atau panggilan manja along (manja sangatlah konon) akan melangsungkan perkahwinan dengan bakal isterinya pada 31 mei nanti. Tahniah buat mempelai. Kalau aku duk malaysia, aku panggil gang2 photographer aku pi shoot gambar mung kawen. (eh, aku ada ke gang photographer? hahahaha) tapi takdop arohlah, jauh beribu batu. Insya allah, jika Allah takdirkan aku nok sampai, akan aku sampai jugop. Ada orang yang free time tuh? Jemputlah datang ke rumah asrul.

Semua kawan2 aku dah kahwin. Baguslah. Tinggal aku sorang jer tak lagi.. :P - oke ek, sambung nanti, waseem menangis!

9 comments:

badruddin said...

eh, waseem tu anak sape eh? haha!
-tahniah kpd kawang hang tu.

pu3 balqis said...

huhu.. owh ya tak kawen lagi..?
mmg nmpak sgt bujang..!..
;p
mabruk..!(utk majlis kahwin tuh)

Marvic said...

waseem tu anak jiran kot...hehehehe..bak sini waseem tu bagi aku jaga kalau kau asyik buat dia nangis je...hehehehe

ddianne said...

tu serul kwn skolah maahad dulu ke? mcm kenal nama tu...btw congrats to him...ada lg sorang kwn anta yg jauh tu tak kawen lagi dan tak reti nak balik mesia...tlgla nasihat skit ya hihihi...;p

ddianne said...
This comment has been removed by the author.
iYda Juhar said...

sejak bile plak waseem tuh jadik adik yer????

heran nih. heran.

miss GAZA said...

mabruk utk bakal pengantin!

waseem,
hang kena kutip tang mana la...
sian sunggoh!
jgnla dok teriak2..
p gtaw mama najwa sal pak hg!!
:p

alongwairnazz said...

hehehe..terima kasih la pie. tapi apsal lak ko pie letak wat tajuk posting? malu aku (malu tapi mahu..huhu) aku tanya aritu sbb nak mntak mung shoot gambo la..tapi xpelah sbb xtau mung balik bila..dah beratus kali tanya..dok kabo gok..hampehs. Xdapat datang xpe..bw ole2 dari mekah xpe dah..huhu.

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken said...

along : awoss.. ole2 terus. nanti aku pos jer ole2. hehehe

cerita yang kot2 anda teringin nak baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...